Decoratieve beglazing

Glas is in de moderne binnenhuisarchitectuur niet meer weg te denken. De mogelijkheden zijn haast  onbeperkt, van glazen (douche)deuren en – wanden over spatwanden en tabletten voor de keuken tot trappen en balustrades. Hieronder vindt U een overzicht van de vele mogelijkheden dat glas U kan bieden.

Glazen Deuren

Een glazen deur geeft U woning net dat beetje extra uitstraling. U kan kiezen uit een klare deur, volledig gezuurd of gedeeltelijk gezandstraald,  voor iedere smaak en budget is er wel een oplossing. Ook naar het deurbeslag toe zijn er diverse mogelijkheden naargelang de situatie (scharnieren, vloerveer of schuifrail)

 

Glazen Wanden

Een glazen wand zorgt voor een esthetische opdeling van elke ruimte of kantoor. Zowel de openheid van de ruimte als de nood aan privacy worden hiermee gerespecteerd.

Ook voor douchewanden kan U bij ons terecht. Niet alleen voor het  afschermen van een douche of bad maar ook voor het bekleden van badkamerwanden (i.p.v. tegels) is glas een uitstekende oplossing.


 

Spiegels en Gelakte Beglazing

Voor klare spiegels al dan niet gekleurd of gezuurd en antieke “gewolkte” spiegels kan U bij ons terecht, ook de zogenaamde spionspiegel hebben wij in ons gamma. 

Gelakte beglazing vindt meer en meer zijn weg in de binnenhuisinrichting. Spatwanden, keukentabletten, vensterbanken, zelfs de bekleding van wanden behoord tot de mogelijkheden van dit type beglazing. Naast het ruime assortiment van standaardkleuren binnen het Lacobel gamma is er de mogelijkheid om op zowat elk type beglazing een laklaag aan te brengen

 

Trappen en Balustrades

Verder kunnen wij U ook verschillende mogelijkheden aanbieden inzake trappen en balustrades. Dit in samenwerking met onze specialist metaalconstructie

Links